Top 3 kortspil

Hvem har familie i denne feriesæson? Eller er du den, der besøger? Uanset hvad vinteren bringer, kan du medbringe et spil kort med dig til underholdning for alle. Lær dine unge fætre at spille, eller foreslå et spil med mor og far. Du ved lige så godt som vi gør, at nogle af de bedste minder om kvalitetstid med pårørende kommer fra sociale spil. Kast lidt snolder, sodavand og en varm kakao i blandingen sammen med en varm pejs og nogle hjemmelavede godbidder, og du gang i en god aften.

Tre yndlings spil

Her er vores tre yndlings spil med kort, når familien kommer til byen.

kortspil-If-the-card-was-a-jack-slap-the-jack

SLAPJACK

Spillere: 4-10
Aldre: børn, teenagere og voksne

Hvorfor vi spiller kortspillet:
Det enkle koncept og race-til-slap interaktion gør det sjovt for både børn og voksne og det konstante samspil betyder, at børn ikke vil kede sig, mens de venter på deres tur.

Formål:
Saml alle kortene.

Regler:
Lad alle sidde i en cirkel omkring et bord eller på gulvet. Deal med uret, indtil du løber tør for kort. Alle holder deres kort med forsiden ned uden at se på dem. Når man går turen rundt tager hver spiller et kort fra toppen af ​​deres dæk (udadvendt, så spilleren ikke kan se kortet, før det spilles) og placerer kortet i midten af ​​cirklen. Hver spiller fortsætter med at placere deres kort i midten på denne måde. Når en Knægt vendes opad, er målet at være den første person, der “slapper” den eller dækker den med din hånd. Hvis flere mennesker slår på en gang, tilføjer den person, hvis hånd er mest i kontakt med Jacken, alle kortene i sin bunke. Hvis en spiller fejlagtigt slår et kort, skal han eller hun give det øverste kort i sin hakke til spilleren, der har lagt det klappede kort. Denne spiller tilføjer det ekstra kort til bunden af ​​hans eller hendes dæk. Når en spiller løber tør for kort, er spilleren ude, medmindre han eller hun kan “slappe” en Knægt lagt af en anden. På det tidspunkt er den tidligere “ude”-spiller tilbage og kan lege med de kort, der er hentet fra bunken. Det fortsætter, indtil en person vinder alle kortene. For en kortere version, stop med at spille, når den første person løber tør for kort. Den, der har flest kort i sin hånd, er vinderen.

kortspil jack-of-spades

CRAZY EIGHTS

Spillere:
2-8

Aldre:
Børn, teenagere og voksne

Hvorfor vi spiller kortspillet:
Dette er et andet spil, der involverer hele familien og holder alle på tæerne.

Formål:
Vær den første spiller til at slippe af med alle dine kort.

Regler:
Giv 5 kort, ét ad gangen, med forsiden ned, begyndende med spilleren til giverens venstre side. Placer resten af ​​kortene med forsiden ned på midten af ​​bordet, vend det første kort og læg det ved siden af ​​den nedadrettede bunke. Hvis en otter er vendt, er den begravet midt i pakken, og det næste kort vendes. Face-up kortene skaber en “starter” bunke.
Når giveren er tilbage, placerer hver spiller et kort med forsiden opad på startstakken. Hvert kort, der spilles (bortset fra en otter), skal matche kortet, der vises øverst på startbunken i kulør eller betegnelse. Så hvis klør konge er starteren, skal kortets spil enten være en anden konge eller være et klør-kort. Hvis det ikke er muligt at spille et kort, trækker spilleren kort fra toppen af ​​de nedadrettede kort, indtil et spil er muligt.
Hvis den nedadrettede bunke løber ud, skal spilleren give sin tur til den næste spiller. På det tidspunkt skal du gemme kortet øverst på startbunken og derefter blande kortene nedenunder, drej dem med forsiden nedad og gøre dem til den nye lagerbunke.
En otter kan afspilles til enhver tid, og afspilleren bør kun angive en kulør til den, ikke et nummer.
Den første spiller uden kort vinder spillet!

SPIL ELLER BETAL

Spillere:
3-8

Aldre:
børn, teenagere, voksne

Hvorfor vi spiller kortspillet:
Fordi dette spil indebærer nogle lavspændingsspil, og er sjovt at bruge pokerchips til at spille – eller hvis du ikke har pokerchips, Jelly Beans eller M & M’s.

Formål:
Færdiggør en kulør og vær den første spiller til at slippe af med alle dine kort.

Regler:
Hver spiller begynder ved at sætte en chip (eller Jelly Bean) i puljen før hver uddeling af kort. Giv kortene med uret, med forsiden ned, begyndende med spilleren til venstre. Hvis nogle spillere får færre kort end andre, er det almindeligt for hver spiller at tilføje en ekstra chip.
Begyndende med spilleren til venstre for dealeren lægger den første person et kort. Alle kortspillet forbliver forsiden opad på bordet, arrangeret i fire rækker af de fire kulør. Den første spiller kan spille et kort. Sekvensen i kuløren skal bygges op, indtil alle tretten kort bliver spillet, og sekvensen i kuløren er kontinuerlig.
Spilleren behøver ikke at starte med det første kort i en kulør (Es). Han eller hun kan starte med et kort, og så skal resten af ​​spillerne tilføje i den rækkefølge for at færdiggøre den kulør før de går videre til den næste kulør. For eksempel J, Q, K, A, 2, hele vejen til 10. Eller, 7, 8, 9, 10, J, Q, K, A, 2 og så videre helt til 6.
Turen til afspilningen fortsætter med uret. Hvis en person ikke kan spille igen, placerer han eller hun en chip i puljen. Den, der spiller det trettende kort i en kulør, kan vælge et kort fra sin hånd for at starte den næste serie.
Den første person til, at slippe af med alle hans eller hendes kort vinder puljen.

Har du brug for andre spil som Beer Pong og mangler reglerne, så kan du lære alt om Beer Pong her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *